Suosittelijamme

kauneushuoneannette_etusivu

www.kauneushuoneannette.fi

Kauneushuone Annette on kauneushoitola Heinolan keskustassa, jonka palveluihin kuuluu kosmetologipalvelut ja hieronta. Toimeksiannon päätavoitteena oli parantaa Kauneushuone Annetten Google-näkyvyyttä. Koska entiset sivut eivät olleet enää nykyaikaiset eivätkä toimineet mobiilissa, päädyttiin uudistamaan koko sivusto.

Uuden sivuston suunnittelussa haluttiin selkeytystä sivustoon, jolloin sisältöä jaettiin useammalle sivulle. Kaunushuoneannette.fi:n kotisivusta haluttiin myös entistä näyttävämpi, jonka vuoksi kuvamateriaalin määrää kasvatettiin ja lopputulos toteutettiin kokolevyisenä.

www.lojosamfundet.fi

www.lojosamfundet.fi

Lojosamfundet pyrkii systemaattisesti tutkimaan ja kuvaamaan sekä sanoin että kuvin paikallisyhteisöä, sen menneisyyttä ja nykyisyyttä, luontoa ja ihmisiä. Lojosamfundenin toiminta on monipuolista ja vilkasta, ja koostuu muun muassa luennoista, näyttelyistä, retkistä ja julkaisuista.

Lojosamfundet:lle luotiin verkkosivut, joiden tavoitteena oli toimia päätiedoituskanavana Lojosamfundet:n jäsenille, sekä kanavana uusien jäsenten rekrytointiin. Verkkosivujen luonnissa käytettiin pohjana yhdistyksen olemassa olevaa alustaa ja verkkosivut räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaan pieni budjetti huomioiden.